El 6 de setembre es convoquen noves audicions per cantar en el Cor Ciutat de Mataró. Si vols conèixer les bases clica en el següent enllaç o visita el menú "Contacte/Audicions".

 

Ahir, 6 d'octubre, ens va deixar en Marcel Olm, compositor nascut a Mataró i molt vinculat al CCM. Des del cor volem expressar la nostra tristesa per aquest traspàs. Ens apreciava i ens va oferir l'estrena del seu Miserere. Fidel seguidor nostre, sempre ens va encoratjar a cantar amb execel·lència.

Descansi en pau. Moltes gràcies pel mestratge.

El proper diumenge 27 de juny de 2021 el Cor Ciutat de Mataró pujarà a l'escenari de L'Auditori de Barcelona amb El Cor Canta i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb el concert Persistim!

Vegeu el vídeo

Com deia Prometeu, només si som capaços de gaudir i de sofrir, d’alegrar-nos i plorar, podrem capgirar el món amb els nostres braços i les nostres paraules. Aquest any sentim més que mai que tots ens necessitem. Cantar ha estat la nostra teràpia per subsistir però, sobretot, ens ha ajudat a connectar amb els altres per mitjà de la música. De dalt del cingle, de Josep Vila i Casañas, és una obra d'estrena basada en un poema inèdit de Miquel Desclot que presentem a l'Auditori de Barcelona el 27 de juny. Al mateix concert interpretarem el Requiem, de Bob Chilcott, en recordatori a tots els que han mort per la Covid-19, i Magnificat, de John Rutter, com a homenatge al personal sanitari, especialment al personal d’infermeria, que ha lluitat en primera línia.

 

Més informació i entrades: 

https://www.auditori.cat/ca/el-cor-canta-persistim

El Cor Ciutat de Mataró i la Fundació Conservatori del Liceu signen un conveni per crear un cor juvenil a la Ciutat de Mataró.

Les dues entitats col·laboraran per dur a terme aquest projecte que dirigirà la mataronina Gemma Sancho.

 

Vegeu la presentació en aquest enllaç

 

Més informació:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escola de Música Liceu Mataró

Pl. dels Bous s/n

 
Convocatòria d'Audicions
6 de setembre de 2024
 
El Cor Ciutat de Mataró està format per una plantilla amateur de fins a 25 cantaires i dos grups de cantants que funcionen per projectes: un grup d'estudiants de grau superior de cant i un quartet de cantants professionals.
Els assajos són habitualment els dimecres de 20:30 a 22:30h als locals de la Parròquia de Sant Josep (c/Sant Josep,18-20) de Mataró
 
A qui s'adrecen les audicions?
Es convoquen places per als següents grups de cantants:
  • Plantilla amateur: places vacants a totes les cordes. Sobretot, tenors i baixos.
  • Estudiants de grau superior de cant (totes les cordes)

 

Quin perfil es busca?
Pel grup de cantants amateurs es valoraran els següents requisits:
  • Experiència en cors i grups vocals
  • Formació musical i vocal
  • Disponibilitat per a tots els projectes del Cor: assaigs i concerts
  • Realització d'una audició
  • Predisposició per a seguir formant-se dins el grup
  • Nascuts a partir de 1959, inclòs
 
Què ofereix el cor?
Cantar amb cantants professionals, rebre'n formació, treballar per projectes i participar en programes corals atraients de gran qualitat musical.
 
 
Quan es realitzaran les audicions?
Les audicions es realizaran divendres 6 de setembre de 2024, a partir de les 20:30h. al Casal de la Parròquia de Sant Josep de Mataró (c/ Sant Josep, 18-20).
 
Què es demana a l'audició?
Per als candidats a la plantilla amateur:
1) Una lectura a vista amb piano que es lliurarà el mateix dia de l'audició.
2) Una obra lliure de l'estil i l'època que es cregui més convenient
3) Exercicis vocals
 
 
Els estudiants de grau superior de cant hauran d'enviar un CV dels estudis realitzats, els cors amb els quals hagin col·laborat i altra informació pertinent, així com adjuntar un enllaç a un vídeo de youtube, vimeo...cantant com a solista en dos estils diferents, a poder ser d'èpoques diferents (antiga, clàssica, romàntica...). Després d'una primera valoració se'ls podria requerir una audició presencial.
 
Com inscriure's?
A través del formulari que trobareu en aquest link o a l'apartat Contacte/Formulari Audicions d'aquesta mateixa web. Un cop rebuda tota la documentació es contestarà per correu electrònic amb l'hora de  convocatòria d'audició. El termini improrrogable per inscriure's finaliza el dimarts  4 de setembre de 2024. En el cas dels estudiants, adjunteu els enllaços als vídeos i la informació descrita als apartats anteriors.
En cas de dubtes o dificultats amb el formulari de la web, dirigiu-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..